Chiropractor nabij Kampen (In Zwolle)

Loopt u al tijden rond met pijnlijke klachten en bent u op zoek naar een uitstekende chiropractor nabij kampen? Dan bent u bij Chiropractie Kuiper in de juiste handen! Wij helpen u door middel van een persoonlijk behandelplan graag van uw pijn af. In behandelingen van ongeveer 15 tot 45 minuten wordt met behulp van diverse technieken de oorzaak van uw probleem grondig aangepakt. Wat uw klachten ook zijn: onze chiropractor nabij Kampen staat graag voor u klaar. Plan direct een afspraak in!

Wat is chiropractie?

Veel mensen weten niet exact wat chiropractie inhoudt. Wij vertellen u er daarom graag meer over. Chiropractie is een alternatieve geneeswijze die zich richt op met name het verhelpen van rug- en nekklachten. Echter kunt u ook terecht voor problemen met betrekking tot andere spieren en gewrichten. Zo kunt u onder andere terecht met artrose, ischias, scoliose en fibromyalgie. Met behulp van verfijnde druktechnieken kan onze chiropractor nabij Kampen uw pijn verlichten, verbeteren en indien mogelijk verhelpen.

Weten wat onze chiropractiepraktijk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Chiropractor Kampen

Wordt vergoed via de verzekering

Wordt niet van eigen risico afgehaald

Spoedafspraak maken is mogelijk

De kosten van chiropractie nabij Kampen

Als erkend chiropractor nabij Kampen zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen doorgaans worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Het is verstandig om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij voordat u een afspraak maakt. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze tarieven bedragen €65,- voor een eerste onderzoek plus behandeling en €50,- per vervolgbehandeling. Na elke behandeling rekent u per pin of contant af aan de balie. De factuur kunt vervolgens opsturen naar uw verzekering. Het bedrag dat vergoed wordt, wordt op uw eigen bankrekening door de verzekeringsmaatschappij teruggestort. Een chiropractor nabij Kampen wordt door de zorgverzekeraar vergoed vanuit het aanvullende pakket. Dat betekent dat u geen eigen risico betaalt voor een bezoek aan onze chiropractiepraktijk. 


Voor een afspraak bij onze chiropractor nabij Kampen heeft u tevens geen doorverwijzing nodig van uw huisarts of specialist. U kunt rechtstreeks contact opnemen met onze chiropractiepraktijk!

Onze werkwijze

Kiest u voor ons als chiropractor nabij Kampen? Dan doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Tijdens het eerste consult doen we uitgebreid en grondig onderzoek en bespreken we uw problemen, wensen en behoeften. Tevens vindt er een lichamelijk onderzoek plaats. Vervolgens gaan wij aan de slag en stellen we een volledig afgestemd behandelplan voor u op.

Tijdens de eerste bezoeken aan onze chiropractiepraktijk richten we ons vooral op het verminderen van uw pijn. Hierbij maakt onze chiropractor nabij Kampen gebruik van diverse behandeltechnieken die zowel de spieren, gewrichten als zenuwen beïnvloeden. Ook zult u persoonlijk afgestemde oefeningen meekrijgen zodat de pijn niet terugkeert.

Plan nu een afspraak in bij onze chiropractor nabij Kampen

Bent u benieuwd naar wat onze chiropractor nabij Kampen voor u kan betekenen? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Bel dan gerust naar 038-4298320 of stuur een appje naar 0615503645. U vindt onze chiropractiepraktijk aan de Karveelschipperstraat 83a in Stadshagen. Mogen wij u binnenkort verwelkomen? Onze chiropractor nabij Kampen staat altijd voor u klaar. Ook met spoed!

Zie ook chiropractor nabij Zwolle, Stadshagen, Hasselt, Hattem en Genemuiden voor meer informatie. 

Wij zijn geregistreerd en aangesloten bij

LOGO+NCA+ZWART
stichting-chiropractie-logo