Chiropractor nabij Genemuiden (In Zwolle)

Loopt u al enige tijd rond met pijnlijke klachten en bent u op zoek naar een chiropractor nabij Genemuiden? Dan bent u bij Chiropractiepraktijk Kuiper aan het juiste adres! Wij begrijpen als geen ander dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Chiropractie Kuiper helpt u daarom graag uw lichaam gezond en actief te houden. Ons doel is om u weer goed en pijnvrij te laten bewegen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

Wat is chiropractie?

Veel mensen weten niet precies wat een chiropractor nabij Genemuiden voor u kan betekenen. Daarom leggen wij dit graag uit. Chiropractie is in zijn kern een natuurlijke behandelmethode voor met name rug- en nekklachten. Echter houdt men zich in de praktijk bezig met alle spieren en gewrichten in relatie tot het zenuwstelsel. Met behulp van verfijnde technieken kan een chiropractor nabij Genemuiden uw gewrichten en zenuwen beter laten functioneren.

Een greep uit de klachten die onze chiropractor nabij Genemuiden behandelt zijn:

  • Diverse soorten rugpijn zoals spit, ischias en hernia
  • Bekkenklachten
  • Nek-, schouder- en armklachten
  • Scoliose
  • Whiplash 

Uiteraard kunnen ook andere klachten behandeld worden. Bovendien kunnen ouderen, zwangere vrouwen en baby’s ook met diverse pijntjes en klachten terecht. 

.

Chiropractor Genemuiden

Wordt vergoed via de verzekering

Wordt niet van eigen risico afgehaald

Spoedafspraak maken is mogelijk

Onze werkwijze

Onze chiropractor nabij Genemuiden kan uw klachten met diverse technieken behandelen. Welke behandeling wordt toegepast, hangt af van een vooraf besproken behandelplan. Tijdens het eerste consult doen we uitgebreid en grondig onderzoek en bespreken we uw klachten, wensen en behoeften. Vervolgens gaan we aan de slag!

Het doel van onze chiropractor nabij Genemuiden is natuurlijk het verminderen van uw pijn. De eerste behandelingen zullen dan ook gericht zijn op het ontlasten van pijnlijke en overbelaste plekken. Hierbij zullen wij u ook van persoonlijk afgestemde oefeningen voorzien zodat de pijn niet terugkeert. Zodra de klachten helemaal weg zijn, is het natuurlijk van belang dat deze niet meer terugkeren. Om uw lichaam in optimale conditie te houden, zal onze chiropractor nabij Genemuiden u zo nu en dan nog eens controleren.

Tarieven en vergoeding

U hoeft geen doorverwijzing van uw huisarts of specialist te hebben voor een afspraak bij onze chiropractor nabij Genemuiden. U kunt eenvoudig contact opnemen met een van onze assistenten. Zij plannen vervolgens een afspraak met u in op een passend tijdstip.

Na het consult dient uw behandeling aan de balie per pin of contant te worden afgerekend. De factuur kunt u vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar. Deze vergoeding kan per verzekering overigens verschillen. Neem daarom altijd eerst contact op met uw verzekeringsmaatschappij alvorens u een afspraak maakt. Een chiropractor nabij Genemuiden wordt door de zorgverzekeraar vergoed vanuit het aanvullende pakket. Dit betekent dat de kosten niet ten koste gaan van uw eigen risico.

Maak direct een afspraak bij chiropractiepraktijk Kuiper!

WIlt u weten wat onze chiropractiepraktijk voor u kan betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact op. Wilt u een afspraak die meer dan 48 uur in de toekomst ligt? Dan doet u dit eenvoudig online. Liever direct terecht? App dan naar 06 155 03 645 of bel naar 038 429 83 20. Voor een ervaren en deskundige chiropractor nabij Genemuiden, Hattem, HasseltStadshagen, Zwolle en omgeving bent u bij Chiropractie Kuiper in goede handen!

Wij zijn geregistreerd en aangesloten bij

LOGO+NCA+ZWART
stichting-chiropractie-logo